De voordelen van werken bij de Bree Groep

Waarom kiezen voor de Bree? 

De Bree staat naast de klant ook altijd klaar voor zijn werknemers.
Door verschillende evenement en opleidingen brengen we onze vele collega’s samen. 

Zo wordt alles in het werk gesteld om je zo vlot mogelijk te laten integreren. Via het opleidingsprogramma wordt men in contact gebracht met de verschillende afdelingen, diensten en hun hoofdverantwoordelijken.
Op deze manier krijg je een volledig beeld van ons bedrijf.

 

Leren en groeien
We zoeken samen met jou naar wat je goed kunt en graag doet, zodat je talenten tot hun recht komen. Je wordt goed ondersteund door je collega’s en je leidinggevenden. Bovendien mag je regelmatig een opleiding volgen in functie van jouw job. Naast de interne rondleiding worden voor alle medewerkers ook kansen gecreëerd wat kan lijden tot doorgroeimogelijkheden binnen het bedrijf.

 Evenementen
Met verschillende gelegenheden worden er evenementen georganiseerd voor ons voltalig personeel. Denk maar aan een nieuwjaarsreceptie, een after summer bbq en afterwork drinks. Verder werker bij ook samen met Rijvers Festival en kunnen wij ons personeel trakteren op gratis tickets.

Leuke extra’s
Vaak doet ons bedrijf mee aan leuke acties voor onze werknemers. Zo is er onlangs een initatief gestart om via het werk een fiets te leasen. Doordat de Bree werkt in een 40 uren week, heb je ook recht op 12 extra ADV-dagen.

Intranet
Daarnaast is ook echt belangrijk dat er geluisterd wordt naar de werknemers, zo is er een intern platform, Het Intranet, waar het personeel tips kunnen geven over zaken die zij graag aangepast zouden zien.