Afvalbeheer

In deze afdeling verhuren we verschillende soorten afzetcontainers en rolcontainers. Verder halen wij ook bijzonder en gevaarlijk afval op.  Deze worden nadien afgehaald en gesorteerd, om nadien te recycleren of verwerken.

  • Aandeel van het bedrijf 12% 12%

Industriële reiniging

Industriële reiniging is een zeer brede afdeling. Zo staan we in voor allerlei reiniging voor zowel grote bedrijven als particulieren. Dit bevat onder andere het reinigen van grote tanks, leidingen of het ledigen van septische putten.

  • Aandeel van het bedrijf 35% 35%

Groenverwerking

Deze afdeling ontvangt groenafval van klanten om deze nadien om te vormen tot hoogwaardige compost. Deze compost wordt nadien terug verkocht om te gebruiken in bijvoorbeeld de landbouw.

  • Aandeel van het bedrijf 16% 16%

Grond

Bij deze afdeling kunnen klanten terecht om hen overschotten grond af te zetten. We zullen deze nadien reinigen en dan tijdelijk of definitief opslaan.

  • Aandeel van het bedrijf 17% 17%

Rioolrenovatie

Deze snelgroeiende afdeling houdt zich bezig met het renoveren van leidingen en riolen. Dit doet men aan de hand van de nieuwste technieken die verkrijgbaar zijn op deze markt.

  • Aandeel van het bedrijf 12% 12%

Waterzuivering

De waterzuiveringsinstallatie op onze site in Maldegem is aanzienlijk uitgebreid en er is geïnvesteerd in de modernste technieken om ons waterzuiveringsproces te optimaliseren. Vandaag de dag zuiveren we een brede waaier aan industrieel afvalwater. 

  • Aandeel van het bedrijf 2% 2%

Disoma

Het onafhankelijk labo van Disoma is gespecialiseerd in camera-inspectie van leidingen, proeven op bouwmaterialen en op asbesthoudende materialen. We streven ernaar om voor onze klanten de beste partner te zijn op het vlak van bouwkundige analyses, asbestanalysese en camera-inspecties. Dankzij onze jarenlange ervaring kan je bij ons rekenen op een professionele uitvoering en advies.