Onze medewerkers aan het woord

Bij De Bree Solutions maken onze medewerkers het verschil. Ze zijn trots op hun werk en enthousiast over hun vakgebied. Daarom laten we enkele collega’s aan het woord! Ben jij net zoals Tom verzot op machines of zie je jezelf al naast Joeri staan? Solliciteer kan hier.

 

 

 

 

 

Kurt – Operationeel verantwoordelijke

Kurt staat in voor de dagdagelijkse opvolging van onze verschillende recyclagesites. Hij is het centrale aanspreekpunt voor de machineoperatoren. Verder houdt Kurt ook de kwaliteit van onze eindproducten in het oog en volgt hij alle bijhorende administratie op.

Kurt: “Vooral de variatie tussen het bureauwerk en het bezoek aan onze sites is voor mij een plus! Ik ben het aanspreekpunt van onze medewerkers op onze sites . Het contact met hen is zeer belangrijk. Ik wil geen job waar ik niets mag en mij niets moet aantrekken. Ik wil mijn job alle aspecten doen & dat is wat ik hier kan en mag doen! “

 

 

 

 

 

Joeri – Medewerker cleaning

De afdeling industriële reiniging is een zeer brede afdeling. Zo staan Joeri en zijn collega’s in voor allerlei reinigingen voor zowel grote bedrijven als particulieren. Denk hierbij aan hogedrukreiniging, het reinigen van grote tanks, riolen, silo’s, etc.

Joeri: “Ik ben tevreden van mijn job bij De Bree Solutions! Dat is vooral omdat het een leuke en uitdagende job is met veel afwisseling qua opdrachten.”

 

 

 

 

 

Tom – Medewerker groenverwerking

Bij De Bree Solutions kan groenafval aangeleverd worden, waarna Tom en zijn collega’s het groenafval verwerken. Ze besturen verschillende recyclingmachines zoals hakselmachines en zeefmachines. Deze worden dan met het afval beladen aan de hand van zowel een wiellader, kraan met sorteergrijper en een verreiker. Van dat afval maken ze kwaliteitsvolle Vlaco-groencompost, een populaire bodemverbeteraar! 

Tom: “Ik vind het een toffe en uitdagende job, door de vele machines kan ik mij uitleven. Ik zorg er telkens voor dat deze goed onderhouden blijven. Daar zijn mijn leidinggevenden zeer blij mee!”

 

 

 

 

 

Lisa – Weegbrug bediende en facturatie

Bij het aanmelden aan de receptie of weegbrug maakt Lisa je met een glimlach wegwijs binnen ons bedrijf. Zij en haar collega’s helpen je verder bij al jouw vragen, aanleveringen, etc. Maar daar stopt het takenpakket van Lisa niet, want zij helpt ook bij onze afdeling facturatie. Daar boekt ze de facturen in van de voor haar toegewezen afdelingen en springt ze bij waar nodig!

Lisa: “Aan de receptie/weegbrug help ik graag klanten verder, waardoor ik ook vele sociale contacten heb. Daarnaast factureer ik, wat voor mij de ideale combinatie is om mijn job gevarieerd en boeiend te houden.”

 

 

 

 

 

Charlotte – Accountmanager

Voor onze afdeling industriële reiniging is Charlotte een van de  accountmanagers. Ze ondersteund onze nieuwe en huidige klanten en zorgt ervoor dat hun noden van allerlei specifieke situaties worden ingevuld.

Charlotte: “Ik ben het eerste contact voor de klant en sta in voor de juiste oplossing. Dit in samenspraak met onze werfleiders. Ik volg dit nauw op en stuur bij waar nodig. Een werfbezoek sla ik nooit over, integendeel!”

 

 

 

 

 

Didier – Medewerker groenverwerking

Didier is net zoals zijn collega Tom een medewerker van onze afdeling groenverwerking en compost. Hij verwerkt al het groenafval tot een kwaliteitsvol product, namelijk Vlaco-groencompost. Dit vanop onze nieuwe site te Gent.

Didier: “Van tuinafval tot goeie compost, composteren is een mooi proces! Ikzelf vind het prettig om elke dag met verschillende machines te kunnen werken. De meeste dagen zijn voor mij te kort, dat noemen ze dan graag naar je werk komen zeker?”