Altijd iets te doen!

We verwachten veel van onze collega’s. Maar dat moet ook af en toe beloond worden! Zo organiseren we tal van evenementen voor onze werknemers. Ons motto is dan ook: Work hard, play hard! Hieronder kan je enkele evenementen terugvinden. Wie weet ben jij er de volgende keer bij!

2023
23 / 06 / 2023

Summer Beach BBQ

Onze jaarlijkse Summer BBQ werd dit jaar omgetoverd tot een Summer Beach BBQ!

04 / 04 / 2023

Pasen

Pasen

De paashaas kwam ook dit jaar weer langs! Onze collega’s werden getrakteerd op heerlijke paaseitjes en gingen zo goed het Paasweekend in!

13 / 01 / 2023

Nieuwjaarsreceptie

Nieuwjaarsreceptie

Onder het motto ‘Work Hard, Play Hard’ organiseerden we een nieuwjaarsreceptie om onze medewerkers te bedanken voor het afgelopen jaar. Net zoals de receptie was de Photobooth die avond ook een groot succes!

2022
08 / 12 / 2022

Dag van de vrachtwagenchauffeur

Dag van de vrachtwagenchauffeur

Elke dag trotseren onze chauffeurs en bijrijders weer en wind om onze klanten ten dienst te staan. Op de “Dag van de vrachtwagenchauffeur” verwennen we ze graag met een lekker kopje koffie en een koffiekoek!

10 / 09 / 2022

Jubilarissenfeest

De Bree Solutions bestaat al meer dan 50 jaar en sommige collega’s werden in de bloemetjes gezet op het jubilarissenfeest. Waarbij het voor sommige collega’s hun eerste jubilarissenfeest is na 10 jaar anciënniteit waren er ook enkele collega’s die al meer dan 35 kaarsjes mogen uitblazen!

01 / 08 / 2022

Dag van de Belgische friet

Het was vandaag Internationale Dag van de Belgische friet. Kortom een mooi excuus om al onze collega’s te trakteren op lekkere frietjes. Ze vielen duidelijk in de smaak!

03 / 06 / 2022

Dag van de donut

Dag van de donut

Het is vandaag dag van de donut! Dat konden we uiteraard niet zomaar laten voorbijgaan. Al onze collega’s werden vandaag verwend met een heerlijke donuts!

2021
06 / 12 / 2021

Sinterklaas

Sinterklaas

Onze collega’s hebben massaal hun schoentje gezet, want we kregen vandaag hoog bezoek van De Sint. Hij bracht tal van lekkers mee voor iedereen. Laat het smaken!

16 / 06 / 2021

Traktatie op ijsjes

Traktatie op ijsjes

Onze medewerkers werden vandaag op een lekker gekoeld ijsje getrakteerd. Met deze warme temperaturen was dat de ideale verkoeling!

31 / 03 / 2021

Tekenwedstrijd

Teken jouw papa, mama, opa of oma die aan het werk is bij De Bree Solutions, dat was de opdracht voor de kinderen tijdens de paasvakantie. Elke kunstenaar kreeg een gepersonaliseerde T-shirt met zijn of haar tekening op de achterkant gedrukt!