Altijd iets te doen!

We verwachten veel van onze collega’s. Maar dat moet ook af en toe beloond worden! Zo organiseren we tal van evenementen voor onze werknemers. Ons motto is dan ook: Work hard, play hard! Hieronder kan je enkele evenementen terugvinden. Wie weet ben jij er de volgende keer bij!

2024
Valentijn

Op Valentijn hebben wij al onze werknemers een hartverwarmend cadeautje gegeven om hen warm te houden tijdens de koudere dagen.

Gala-nieuwjaarsreceptie

Onze gala-nieuwjaarsreceptie bij De Bree Solutions was een daverend succes. De foto's spreken voor zich - iedereen zag er schitterend uit in hun gala-outfits.

2023
Dag van de vrachtwagenchauffeur

Al onze chauffeurs krijgen speciaal voor dag van de vrachtwagenchauffeur een doosje met muntjes als dank voor hun onmisbare bijdrage.

Sinterklaas

Alle werknemers die hun schoentje bij hun bureau gezet hebben kregen wat lekkers. Ook de kindjes van onze werknemers die een tekening gekleurd hebben kregen van Sinterklaas een leuk cadeautje.

Halloween

Iedereen genoot tijdens Halloween van verse pompoensoep, een lekkere apéro en snoepjes.

Summer Beach BBQ

Onze jaarlijkse Summer BBQ werd dit jaar omgetoverd tot een Summer Beach BBQ!

Pasen
Pasen

De paashaas kwam ook dit jaar weer langs! Onze collega’s werden getrakteerd op heerlijke paaseitjes en gingen zo goed het Paasweekend in!

Nieuwjaarsreceptie
Nieuwjaarsreceptie

Onder het motto ‘Work Hard, Play Hard’ organiseerden we een nieuwjaarsreceptie om onze medewerkers te bedanken voor het afgelopen jaar. Net zoals de receptie was de Photobooth die avond ook een groot succes!

2022
Dag van de vrachtwagenchauffeur
Dag van de vrachtwagenchauffeur

Elke dag trotseren onze chauffeurs en bijrijders weer en wind om onze klanten ten dienst te staan. Op de “Dag van de vrachtwagenchauffeur” verwennen we ze graag met een lekker kopje koffie en een koffiekoek!

Jubilarissenfeest

De Bree Solutions bestaat al meer dan 50 jaar en sommige collega's werden in de bloemetjes gezet op het jubilarissenfeest. Waarbij het voor sommige collega’s hun eerste jubilarissenfeest is na 10 jaar anciënniteit waren er ook enkele collega’s die al meer dan 35 kaarsjes mogen uitblazen!