Kom kennis maken op onze jobavond!

We verwelkomen je graag vrijblijvend op onze jobavond op dinsdag 26 oktober 2021. Het uitgelezen moment om ons bedrijf beter te leren kennen!

Wat kan je verwachten?

Je gaat in gesprek met een leidinggevende of HR-medewerker, die graag meer vertelt over ons bedrijf. Daarnaast luisteren we graag naar jouw interesses en vaardigheden, om op basis daarvan de juiste vacatures te overlopen. Nadien krijg je de kans om jouw toekomstige collega’s te ontmoeten met een hapje en een drankje.

Praktische informatie

De jobavond gaat door op dinsdag 26 oktober 2021 van 17u00 tot 20u00. Iedereen is welkom te Krommewege 31G in Maldegem.

Openstaande vacatures

We zijn op zoek naar verschillende profielen dus iedereen is van harte welkom. Alle openstaande vacatures kan je op onze website terug vinden. Niet onmiddellijk gevonden wat je zocht tussen de openstaande vacatures, maar wil je toch graag aan de slag bij onsLaat ons weten wat jij zoekt! Onze HR-medewerkers bekijken dan samen met jou de mogelijke stappen.

Gratis opleiding rijbewijs C

De Bree Solutions investeert graag in de toekomst van hun werknemers. Daarom bieden we tal van gratis opleidingen aan, waaronder ook het behalen van het rijbewijs C. Kom gerust langs om meer informatie te ontvangen.

Wij hopen jullie alvast te mogen verwelkomen op onze jobavond!

Chauffeur C/CE

In het bezit van een rijbewijs C of CE? Dan zoeken wij jou om onze voertuigen binnen de afdeling cleaning te besturen en bedienen zoals vrachtwagen, tankwagen, hogedrukwegdekreiniger, … Handenarbeid neemt een belangrijk deel van de job in. 

Projectleider

Om de verdere groei van onze bedrijf te ondersteunen, zijn we op zoek naar een bijkomende projectleider voor onze afdelingen rioolrenovatie & camera-inspectie. Als projectleider ben je van A tot Z verantwoordelijk voor de jouw toegewezen projecten binnen de afdelingen.

Industrieel reiniger

Je hoofdactiviteit bestaat uit het correct en vlot uitvoeren van allerhande reinigingswerken zoals reinigen van rioolkolken, rioleringen, opslagtanks, diverse putten, wegdekken. De werken worden in teamverband uitgevoerd met veel aandacht voor kwaliteit, service en veiligheid.

Afdelingshoofd grondrecyclage

Klaar om de operationele opvolging van de grondreinigingsinstallatie en waterzuivering op jou te nemen? Heb als opleidingsniveau een master diploma Electro-mechanica en/of chemie of gelijkwaardig door ervaring? Dan ben jij de persoon die we zoeken!